порожній

Серджисел Фібрилляр (Surgicel Fibrillar) 411962

Бренд: Ethicon
Артикул: 411962
4 077.01грн
Під замовлення
Немає в наявності
Гемостатичний матеріал що розсмоктується Серджисел Фібрилляр (Surgicel Fibrillar), розмір 5,1см x 10,2см. Виробник: ETHICON part of the JOHNSON&JOHNSON family of companies.
Доставка 3-5 тижнів
Група товарів Серджисел Нью-Ніт (Surgicel Nu-knit) - це унікальна комбінація ефективних гемостатичних засобів, що розсмоктуються, з бактерицидною властивістю. Серджисел Нью-Ніт (Surgicel Nu-knit) виготовляється з окисленої регенерованої (відновленої) целюлози. Виробництво Серджисел Нью-Ніт (Surgicel Nu-knit) - збалансований багатоетапний хімічний процес, у якому виділяють два ключові етапи. Відновлення - вирівнювання молекул целюлози за довжиною та діаметром, що надає структурі тканини однорідність, та окислення; забезпечення матеріалу гемостатичними та бактерицидними властивостями, а також здатністю розсмоктуватися. Щільна структура ідеальна для прошивки органу через матеріал, для обертання органу, для проведення через троакар. Ідеальний під час кровотеч: резекції печінки, хірургії травми, холецистектомії, спленорофії, оперування колотих ран. Ефективний гемостаз протягом 2-3 хвилин; відсутність тканинного відторгнення внаслідок відсутності компонентів тваринного походження; Розсмоктується ферментативним гідролізом протягом 1-2 тижнів; Додатковий антибактеріальний ефект; Еластичність, можливість моделювати різні розміри; Можливість проведення електрокоагуляції через тканину гемостатика; Не липне до інструментів, рукавичок; Стабільний, може зберігатися при кімнатній температурі. Область застосування: нейрохірургія, серцево-судинна хірургія, загальна хірургія, лапароскопія, урологія, гінекологія, лор.
Доставка

2-3 дні — товар знаходиться на складі в Україні та зможе бути доставлений в обумовлений час, тривалість залежить від перевізника;

3-5 тижнів — товар знаходиться на складі виробника за кордоном, поставки здійснюються щомісяця;

2-3 місяці — товару немає на складі виробника, але він зможе його зробити.

3-5 тижнів
Назва
Серджисел Фібрилляр (Surgicel Fibrillar)
Розмір
5,1см x 10,2см
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.